• 1
  • 2

Welkom bij Baron Auto's!

Wij zijn een BOVAG Autobedrijf dat al ruim 20 jaar actief is in Assendelft. Bij ons kunt u terecht voor elk soort reparatie of onderhoud, van alle merken personenauto's en bedrijfsauto's. Bent u opzoek naar een andere auto? Kijk dan even bij de occasions.

In onze showroom staan diverse betrouwbare auto's te koop. Wij wensen u veel plezier bij het bladeren door onze website en hopen u binnenkort eens te mogen ontvangen in onze garage/showroom de koffie staat klaar! 

Verkoop & Inkoop

Wij werken met diversen betrouwbare inkoop kanalen zodat we altijd een goed product kunnen verkopen. Voordat we een auto te koop aanbieden willen we er zeker van zijn dat de auto technisch en opties helemaal perfect is. Eerst gaat de auto de werkplaats in en wordt deze grondig geinspecteerd en getest.Ook controleren we of de auto in het verleden geen schade heeft gehad zodat we zeker weten dat we een betrouwbare auto verkopen. De kilometerhistorie (NAP)wordt gecontroleerd. Als de auto aan al deze eisen voldoet wordt deze grondig gereinigd en in de was gezet en gaat deze de showroom in. Alle auto's boven de prijs van € 4500,00 worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens het onderhoudsschema ,6 maanden Bovag garantie en een nieuwe A.p.k.keuring. Wij helpen u ook graag met zoeken naar een auto die aan uw wensen voldoet. Ook kopen wij rechtstreeks auto's in van u als particulier zijnde. Neem contact met ons op ,wij adviseren u graag !.

Headline

Onderhoud & Reparatie

Wij repareren en onderhouden elk merk auto en bedrijfsauto ,bij ons kunt u voor elke soort reparatie of onderhoud terecht. Vooraf doen wij altijd eerst een prijsopgave en overleggen we met u wat wel en niet mag gebeuren zodat u niet voor verrasingen komt te staan. Wij gebruiken uitsluitend eerste kwaliteit onderdelen zodat we kwaliteit kunnen garanderen en u graag tevreden weer terug willen zien. In de werkplaats werken we met de modernste apparatuur en gereedschappen om uw auto perfect te kunnen onderhouden. Wij hebben 3 ervaren monteurs die zorgen dat uw auto weer in topconditie de weg op gaat.

Headline

Taxatie & Schadeherstel

Schade aan uw auto is vervelend en moet zo snel mogenlijk weer gerepareerd worden. Wij verzorgen de schade taxatie en de eventuele afhandeling met verzekering en de schade expert. Bij ons kunt u ook terrecht voor kleine schade's zoals een kras op de bumper of deur dit noemen wij een spotrepair . Vervangend vervoer is in overleg beschikbaar Vervangend vervoer kan in overleg geregeld worden.

Headline

Please enter the email address associated with your User account. Your username will be emailed to the email address on file.

Dienstverlening

image

A.P.K. Keuringen

Is jouw auto toe aan de verplichte algemene periodieke keuring, ook wel APK keuring genoemd? Maak eenvoudig een afspraak bij ons op de dag die het beste bij jou past. 
image

Airco Service

Ook het aircosysteem van uw auto heeft onderhoud nodig, zodat u niet voor verrassingen komt te staan, op vakantie bijvoorbeeld. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur om uw aircosysteem te testen, of eventueel te repareren en opnieuw te vullen.
image

Vervangend vervoer

Indien nodig kunnen wij vervangend vervoer regelen tijdens herstel of onderhoud van uw auto. Vraag naar de mogelijkheden.
  • 1

Contact gegevens

Baron Auto's
Rode Ring 27
1566 HR Assendelft

+31(0)75 687 1144
info@baronautos.nl
Ma-Vr: 08.00 - 17.15
Za: 09.00 - 15.30

Over Baron Auto's

Wij zijn een BOVAG Autobedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in Assendelft.
Bij ons kunt u terecht voor elk soort reparatie of onderhoud, van alle merken personenauto's en bedrijfsauto's.
Bent u opzoek naar een andere auto? Kijk dan even bij de occasions.
In onze showroom staan diverse betrouwbare auto's te koop.